alt

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ   (sol başta) 14-17 Ocak 2016 tarihlerinde başkent  Lefkoşa'da açılan Evlilik& Düğün Hazılıkları Fuarında  ünlü İspanyol  ayakkabı çanta markası Menbur Shoes  KKTC temsilcisi olan eşinin fuarda açtığı düğün ayakkabıları stantını ziyaret eden konuklarla yakından ilgilenerek, eşine destek verdi.  

Unifex Fuarcılık Organizasyon şirketi,  evlilik trendlerinin ve fuar sektörün buluşma noktası olan Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarını 14-17 Ocak 2016 tarihlerinde  Lefkoşa Fuar Alanında bu yıl 6. kez düzenledi.

Kıbrıs Time Gazetesinde yayınlanan fuar haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

WEDDING CYPRUS 2016 Fuarında, evlilik hazırlığı yapan çiftler Gelinlik ve Abiye, Damatlık, Düğün Mekânları, Davet Organizasyon Firmaları, Davetiye, Nikâh Şekeri, Pasta, Takı-Pırlanta, Güzellik Merkezleri, Fotoğraf Hizmetleri, Ses – Işık, Müzik, Havai Fişek, Araç Kiralama, Mobilya ve Ev Aksesuarları kadar birçok farklı alanda, tüm ihtiyaçlarına ulaşma şansı buldular.

Evlilik ve Düğün Fuarı nedeniyle ÖZERDAĞ ailesİnin temsilcisi olduğu  Menbur markası tarafından hazırlanan tanıtım videosuna ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

WEDDING CYPRUS 2016 hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında iş ortağı ile bilrkte Lefkoşa'da Dereboyu caddesinde Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ'ın iş hayatındaki başarılı kariyerinin hikayesine  Diyalaog Gazetesi'nin linkinden ulaşmak mümkündür. 

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla açılan kafe haberi TKG web sayfamızda yayınlanmaktadır. Lütfen bu linki tıklayınız.

KKTC'ye ikinci bir ünlü marka getirmeyi başararak, İspanyol Çanta ve ayakakkabı markası Menbur  temsilciliğini alan ve Doğa Park AVM'de satış mağazası açan  4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ ve eşini kutluyor, başarılar diliyoruz.  

alt

5. TKG programı katılımcısı ÖZGE ÖZLER İNAN  (sağda)  Cake'n Cake markasını kurarak, KKTC'de düğün pastalarının çeşitlendirilmesi konusunda başarılı çalışmalara imza attı ve kısa sürede  trend belirleyici olarak öne çıktı.

17 Ocak 2016 Pazar günü Girne'de   Almahara Club'da düzenlenen  "The Wedding Trends 2016"nın organizasyonunda yer alan tek düğün pastacısı Cake'n Cake markası oldu.

Paris'yte bulunan ve dünyanın en iyi pastacılık okulu olarak tanınan Le Cordon Bleu'da eğitim görerek,  diploma alan 5. TKG üyesi, ÖZGE ÖZLER, dedesinin başlattığı pastacılık  sektöründe başarıyla yürürmeye devam ediyor.

ÖZGE ÖZLER İNAN'ın  dedesi tarafından kurulan ve babsının yönetiminde  üretim tesislerine kavuşan  bir  aile işletmesi olan Arkadaş Pastanesi hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi  gerekmektedir. 

alt

Düğün pastası sunumları 5. TKG üyesi ÖZGE ÖZLER İNAN  ve ekibi tarafından  hazırlananan "The Wedding Trends 2016" etkinliği hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.