alt

Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan 4 TKG üyemiz 21 Ocak 2016 Perşembe günü Ankara'da TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleşen Türkiye Kırgızistan Ticaret ve Yatırım Forumuna katıldı.

Türkiye-Kırgızistan Ticaret ve Yatırım Forumu ve İkili İş Görüşmeleri, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Arzybek Kozhoshev, Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçi İbragim Dzhunusov ve Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Marat Sharshekeev katıldı.

İkili görüşmelerin de yapıldığı forumda, konuşmaların ardından OSTİM OSB Başkanlığı, KOSGEB, TOBB ile Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası arasında ayrı ayrı işbirliği protokolleri imzalandı.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan ayrıntılı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.
 
alt
 
16. TKG programı katılımcısı  ve Eemendik Türkiye Mezunları Derneği Genel Sekreteri MİRBEK OKENOV  (sağ başta) ikili iş görüşmeleri sırasında tanıştığı Ankaralı girişimcilerle  işbirliği yapılabilecek yeni projeler hakkında bilgi aldı.
alt
 
10. TKG programı katılımcısı TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (2. sırada soldan 2.) ve  13. TKG programı üyesi RUSLAN AKMATBEK (2. sırada sağ başta) Yatırım Forumunda KOSGEB ve TOBB tarafından yapılan sunumları ilgi ve dikkatle takip etti.
 
TOBB web sayfasında yayınlanan Kırgızistan Yatırrm Forumuna ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.