alt

KKTC'den 7. TKG programı üyesi MUHİT İNCE (sağda)  Karcher Türkiye şirketi tarafından Antalya'da düzenlenen bayiler toplantısında konuk konuşmacı olarak sunum yapan ünlü dağcı ı NASUH MAHRUKİ (solda) ile tanışmaktan memnun oldu. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE ve ailesinin sahip olduğu İnce Elektronik  firması, Karcher şirketinin Türkiye-KKTC bayileri arasında 2015 yılında  "Basınçlı Yıkama Makineleri" kategorisinde  yapmış olduklaraı satış miktarı ile   "En Başarılı Bayi" ödülünü  aldı.

alt

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı  tarafından açılan "66 Adet Sıcak-Soğuk Araç Yıkama Makinesi Alımı İhalesi"ni kazanan İnce Elektronik aile şirketinin direktörü MUHİT İNCE (solda) ve ekip arkadaşları makineleri  erken teslim etmenin haklı gururunu yaşadı. 

Karcher Türkiye tarafından 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde Antalya'nın  Belek yöresinde bulunan Calista Luxury Resort Hotelde düzenlenen Bayiler toplantısında 7. TKG programı kataılımcısı MUHİT İNCE'nin direktör olarak görev yaptığı aile şirketi  İnce Elektronik tarafından Kıbrıs Türk Barış Kuvvetlerine yapılan toplu satış bir başarı hikayesi olarak diğer bayilerle paylaşıldı.

Karcher 2016 bayiler toplantısı ödül törenine ait farklı fotoğraflara İnce lektronik'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.