alt

18. TKG programına Sancak temsilcisi olarak katılan MUŞO TURKOVİÇ (soldan 2.)  Bolu'nun Gerede ilçesinde 17-20 Ocak 2016 tarihlerinde  düzenlen Kayaklı Koşu Balkan Kupası  yarışmalarına katılacak Sancak Kayak Miili Takımı ile birlikte  Sancak Milli Meclis Başkanı SULEYMAN  UGLJANIN'i  (sağdan 3.)  ziyaret etti.

alt

18. TKG üyesi MUŞO TURKOVİÇ (sağ başta) ve  kayak milli takımına ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ve Gerede-Arkut Dağı Kayak Merkezinde iki gün süren 2016 yılı Kayaklı Koşu Balkan Kupası yarışması sona erdi. Klasik Teknik ve Serbest Stilde yapılan yarışmalara Türkiye, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan'dan 56 sporcu katıldı.

Köroğlu Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişmciler programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan MUŞO TURKOVİÇ (soldan 3.) Sancak Spor Federasyonu Başkanı olarak Türkiye ile Sancak arasındaki sportif faaliyetlerin artması ve işbirliğinin güçlenmesi için özel çaba göstermektedir.

Gerede Medya Takip internet sitesinde yayınlanan Kayaklı Koşu Balkan Kupası haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

alt

Bolu Gündem Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Bolu Gerede Kayak Merkezi hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu  linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.