alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC temsilcisi olarak katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda) 18 Ocak 2016 Pazartesi günü Kıbrıs Genç TV'de yayınlanan "Atıl Ayaz ile Ekonomi Kıbrıs "programına  katılarak, güncel ekonomik gelişmeler konusundaki görüşlerini ve Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniveristesi işbirliğiyle düzenlenen "Belediye ve Özel Sektör Çalıştayı  ile ilgili değerlendirmelerini paylaştı. 

Belediye ve Özel sektör Çalıştayı konusunda Gazimağusa Belediyesinin web sayfasında yayınlanan ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağdan 3.) Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Belediye ve Özel Sektör Çalıştayına aktif katılım sağlayarak gündemle ilgili görüş ve önerilerini paylaştı. 

Gazimağusa Belediyesi’nin halkın beklentilerini istek ve görüşlerin tespit etmek amacıyla hayata geçirdiği "Mağusa Günlükleri Projesi" kapsamında düzenlenen "Belediye ve Özel Sektör Çalıştayı’ 16 Ocak 2015 Cumartesi günü  09:00 ile 18:00 saatleri arasında Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapıldı.

Çalıştayla ilgili farklı fotoğraflar Gazimağusa Belediyesinin facebook sayfasında yayınlanmaktadır. Lütfen tıklayınız. 

Kuzey Postası Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı çalıştay haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Kıbrıs Manşet internet gazetesinde yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 6.)  16 Ocak 2015 Cumaretsi günü  düzenlenen  çalıştay vesilesiyle elediye özle sektör işbirliğinin yararlı sonuçları olacağına inanmaktadır. 

Çalıştayla ilgili BRT kanalının web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Palo.com internet sitesindeki fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN  GÜNDOĞDU, Gazimağusa'da bulunan Shipyard Famagusta Tersanesinin sahibi ve direktörüdür. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret  Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan V. olarak görev yapmıştır.

6. TKG programı üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU 11 Eylül 2015 tarihinde  Güney Kıbrıs Rum kesiminde faaliyette bulunan tersane şirketi ile imzaladığı işbirliği  anlaşması ile ilgili olarak  TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşamak için bu linkin tıklanması yeterli olacakır.