alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti  temsilcisi olarak katılan  VALERİ CHILIOGLO (solda) TOBB'un 71. Genel Kurul toplantısı sırasında yanyana  oturduğu Kosova temsilcileri  NADİR SHANTİR (ortada) ve  EDİS BUNJAKU (sağda) ile kısa sürede arkadaş oldu.     

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan MUŞO TURKOVİÇ (solda) ve  Balkanlardan komşu ülke Arnavutluk'un temsilcisi ZAMİR CUNGU (sağda) TOBB'un 71. Mali Genel Kurulu sırasında başlayan tanışıklıklarını sağlam bir dostluk geliştirerek perçinlediler ve program süresince heyet üyelerinin kaynaşmasına ve grup içi dostluklaraın gelişmesine katkıda bulundular.

TOBB web sayfasında yayınlanan 71. Mali Genel Kurula ait ayrıntılı habere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsaalr Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve  İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler toplantısına Kırım temsilcisi olarak  katılan  ELVİNA SHEYKHİSLYAMOVA  (sağda) TOBB Genel Kurulunda bol bol   fotoğraf  çekti.