alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi salonuda düzenlenen  TOBB'un 71. Genel Kurul toplantısına  iştirak ederek,  genel kurul delegelerini selamladı.

alt

TOBB'un 71. genel kurul toplantısını izlemekten memnun olan Almanya temsilcisi,  Hanau IHK  (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Yardımcısı  SALİH TAŞDİREK 18. Türkçe Konuşanlar Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlendi.

TOBB'un 71. Mali Genel kururlu hakkında ayrıntılı bilgilere, farklı fotoğraflara ve video görüntülerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmekedir.

alt

18. Türkçe Konuşa girişimciler programına katılan girişimciler TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIPOĞLU'nun  açılış konuşması sırasında kürsüden yaptığı özel "hoşgeldiniz" selamlamasına ayakta alkışlayarak  teşekkür etti. 

alt

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İBRAHİM TEFENLİLİ  (solda)  18. TKG programı heyet başkanı TOBB'un 71. Genel Kurulu'nu  SALİH TAŞDİREK (sağda) ile birlikte izledi ve heyet üyelerİ ile ilgilenerek sohbet etti, soru ve isteklerini yanıtladı. 

alt

18. TKG programına Almanya'da katılan PINAR ÖZYILMAZ (solda) ve  KKTC temsilcisi GİZEM ÇELİKER (sağda) TOBB'un 71. Genel Kurulu nedeniyle üniersitenin bahçesinde kurulan anı fotoğrafı standında arkadaşlıklaraını belgeledi.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (DEMİRCİ)  kadın giyim ürünleri toptan ve perakende ticareti ile ilgilen şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.