alt

Irak'tan  18. TKG üyesi YOUNUS ADNAN YOUNUS DEMİRCİ (solda) 1 Mayıs 2015 Cuma günü Ankara Ticaret Odası tarafından kurulan  Congresium'un salonlarında delegelerin, işdünyası temslcilerinin, siyasetçilerin, bürokratların ve  diplomatların katılımıyla  düzenlenen "TOBB'un 71. Genel Kurulu'na   Hoşgeldiniz" davetinde TOBB eski başkanı ve Sanayi eski bakanı ALİ COŞKUN (ortada) ile tanıştı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar  Birliği  tarafından 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (DEMİRCİ)  kadın giyim ürünleri toptan ve perakende ticareti ile ilgilen şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir. 

alt

18. TKG programı heyet üyeleri ile tanışmak ve TOBB'un  71. genel kurul etkinliklerine  katılmak üzere Ankara'ya gelen KKTC'den 17. TKG üyesi  MUSLU AKGÜNEY  (sağ başta), 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan  GİZEM ÇELİKER (sol başta) ve BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağdan 2.) ile kısa sürede arkadaş oldu ve genel kurul daveti sırasında programla ilgili detayları birlikte kontrol ederek, deneyimlerini paylaştı.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Irak'ta tesetür giyim ticareti yapan  ve farklı şehirlerde mağazalar işleten SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (arkada sol başta) TOBB'un genel kurul yemeğinde TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  (soldan 2.) ve TBMM Başkanı CEMİL ÇİÇEK  (önde, ortada) ile aynı fotoğraf  karesinde buluştu.

TOBB’un 71’inci Genel Kurulu öncesi, 1 Mayıs 2015 Cuma akşamı delegeler, oda-borsa başkanları, genç ve kadın girişimci kurullarının üyeleri, yabancı temsilciler ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ATO Congresium’da akşam yemeğinde biraraya geldi.​

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU tarafından TBMM Başkanı CEMİL ÇİÇEK ile Eski Bakan, Eski TOBB Başkanı ALİ COSŞKUN’a birer plaket verilen etkinlikte, 71’inci Genel Kurul pastası da kesildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, gelen konuklara teşekkür ederken, TOBB’un gücünü birlik ve beraberlikten aldığını vurguladı.

TOBB web sayfasında yayınlanan davet haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Siyasetçilerin  davete geç teşrifleri ve aşırı yağmur  nedeniyle çok  geç başlayan akşam yemeğine katılmadan Kent Otele dönen 18. TKG heyet üyelerini temsilen  Irak'tan  YOUNUS ADNAN YOUNUS DEMİRCİ TOBB'un 71. Mali genel Kurulu nedeniyle düzenlenen "Hoşgeldiniz" davetine  katılarak, programın sonua kadar kaldı ve Ankara'nın önemli isimleri ile tanıştı.