alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırım temsilcisi olarak katılan EROL VELİİEV FOTSALI  TOBB'un bahçesinde  30 Nisan 2015 Cuma günü kurulan Yöresel Ürünler  ve Lezzetler ikram çadırları etkinliğinde Türkiye'nin her bölgesinden gelen oda borsa yöneticileri ile tanışmaktan memnun oldu.

18. TKG üyesi EROL VELİİEV FOTSALI Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaşamaktadır vtelekomünikasyon, finansman ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirkette yöneticidir. 

alt

Makedonya'dan 18. TKG üyesi MUAZ EMİN  Cumhurbaşlkanı'nın tören alanına  gelişini  bekledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan MUAZ EMİN,   Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri 30 Nisan 2015 Cuma günü TOBB'un 71. Genel Kurulu vesileisyle il oda ve borsaları tarafındanİkiz Kulelerin ön  bahçesinde kurulan ve yöresel yiyecek, içecek ikramları yapılan çadırlarını ziyaret ederek, yöneticilerle tanıştı ve farklı bölgelere ait değişik lezzetlerin tadına bakma fırsatı buldu.   

Cumhurbaşkanının yöresel ikram çadırlarını ziyareti konusunda  TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yaşayan 18. TKG üyesi ZAMİR CUNGU TOBB genel kurulu nedeniyle  il oda ve borsaları tarafından kurulan ikram çadırlarında yeni işbirliği olanaklarını araştırdı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul  illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU  telekominiksyon ve genel ticaret sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan  ile birlikte TOBB İkiz Kuleler’in bahçesine 71.  Genel Kurul dolayısıyla TOBB üyesi il oda ve borsaları tarafından kurulan stantları gezdi.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.