alt

KKTC'den 18. TKG Üyesi GİZEM ÇELİKER AKANDERE  (sağ başta)  6 Ocak 2016 Çarşamba günü KKTC İçişleri Bakanlığı'na kuruluş başvurusu yapılan Halkın Partisi'nin 51 kurucu üyesi arasında yer aldı.

alt

Halkın Partisi,  51 kişilik kurucu üye ve gönüllüler eşliğinde yaptıkları kuruluş başvurusunun ardından Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında, üyeleri ve parti programını tanıttı.

Gündem Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Haber Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı kuruluş haberine ulaşmak için bu linki tıklayınız.

18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER  ADA TV'de 3 Şubat 2016 Çarşamba günü sat 17:00'de ERÇİN ŞAHMANRAN tarafından sunulan Gündem programına katılarak, KKTC'nin siyasi ve ekonomik gündemini değerlendirdi. Çözüm önerilerini anlattı. 

 

alt

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.