alt

Almanya'dan 14. TKG üyesi YÜKSEL SARAR (solda) Ankara'da bulunduğu sırada, 6 Ocak  2016 Çarşamba günü TOBB'u ziyaret etti.

Yeni yıl tatilinden yararlanarak Ordu'da yaşayan aile büyüklerini  ziyaret etmek üzere  28 Aralık 2015 Pazartesi günü Türkiye'ye gelen YÜKSEL SARAR,  yakınlarını ziyaret etmek ve iş ve siyaset çevreleri ile görüşmek üzere başkent Ankara'yı da ziyaret etti.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde  düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Rhein bölgesinden  katılan YÜKSEL SARAR (sağda), ısı yalıtım sistemleri, sanayi izolasyon sistemleri, yangın koruma sistemleri, sanayi hizmet sektörü ve  demir ve boru kaynak hizmetleri veren şirketin ortağı ve genel müdürüdür.

alt

14. TKG programı katılımcısı YÜKSEL SARAR (sağda) TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevlana Camii  Derneği 2. Başkanıdır.