alt

13. TKG üyesi NURLAN AJIEV (ortada) yönetici olarak görev  yaptığı  Borsan İnşaat şirketi tarafından inşaatları tamamlanan konutların hak sahiplerine verilmesi nedeniyle düznelenen "Anahtar Teslim Töreninde  şanslı katılımcılara hediye piyangosunda  kazandıkları hediyeleri dağıttı.

alt

24 Aralık 2015 Çarşamba günü Bişkek'te otelde düzenlenen müzikli anahar teslim  töreninde yapılan  çekiişte yeni evleri için elektrikli ev eşyası kazanan   şanslı katılımcılara hediyelerini veren 13. TKG üyesi NURLAN AJİEV'in (sağda) konukların heyecanını palaştı.

Anahtar Teslim Törenine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

13. TKG üyesi NURLAN AJİEV  (sağ başta)  yeni evlerinin ı anahtarını anneleri ile birlikte teslim aalan  ikiz kız kardeşlerle yakındna ilgilendi ve yeni evlerinde mutlu bir yaşam diledi. 

Borsan İnşaat şirketi tarafından  Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’in en prestijli bölgesinde gerçekleştrilen konut projesi 15.300 metrekare arsa üzerinde, 76.900 metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. 808 konutluk projede, konutlar 75 ile 135 metre kare arasındadır. 

29 yıl önce ticaret hayatına kablo ve elektrik malzemesi üretimi ile başlayan Samsun kökenli  Borsan Grup bugün 6 farklı sektörde 8 şirketle faaliyet göstermekte ve  3 kıtada 55 ülkeye ihracat  yapmaktadır.  Borsan Construction, Kırgızistan’ın en büyük projesini inşa etmenin yanında, sahip olduğu deneyimli personeli, güçlü makine parkı ve Borkonut markasının profesyonelliğiyle de Kırgızistan’ın en donanımlı inşaat şirketi konumundadır. 

Borsan İnşaatın anahtar teslim törenie ait fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan NURLAN AZHIEV (AJİEV)  (sağda) Kırgız-Türk Koleji ve Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi mezunudur. Su bazlı boya üretimi yapan şirket sahibidir. JIA Kırgızistan Genç İşadamları Derneği üyesidir.