alt

18. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Almanya'dan SALİH TAŞDİREK'in başarılı çalışmaları  Frankfurt'ta yayınlanan Euro Gerçek Gazesine haber oldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet  başkanlığı görevini üstlenen SALİH TAŞDİREK  akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir.

SALİH TAŞDİREK  14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.  

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK, 29 Kasım 2015 tarihinde yapılan Maintal Şehri Yabancılar Meclisi Başkanlığına en yüksek oyu olarak yeniden seçilmiştir.

Yerel basında yer bulan bu haber, Maintal-Tagesanzeiger ve Hanauer-Anzeiger Gazetelerinde  06.01.2016 tarihinde yayınlanmıştır.  

Maintal Tagesanzeiger Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.