alt

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi MUMİN MUMİN (sağda) Sofya'da çalışmalarını sürüren Dimitry Panitza adlı  siyaset akademisinin seminerlerine devam ederek, çalışma programını başarıyla tamamladı.

Politika alanındaki çalışmalarıyla tanınan, son yerel seçimlerde belediye başkanlığı adayı olan 16. TKG üyesi MUMİN MUMİN  "Bulgarian School of Politics" seminerlerini başarıyla tamamlayarak sertifika aldı. 

2015 yılında  düzenlenen  "Yönetim Becerileri" programını başarıyla tamamlayan kırk katılımcıya  sertifikaları Sofya Şehir Kütüphanesinde  gerçeklşen özel bir törenle verildi. Mezuniyet törenine ait haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Avrupa Konseyi tarafından desteklenen siyaset okulu 2001 yılındna buyana bir sivil toplum kurumu olarak çalışmaktadır. Bulgaristan'ın geleceğinin kurulmasında de rol olacak sivil yaşamda ve siyaset alanında görev alacak genç liderleri yetiştirmeyi hedeflmektedir.

Bulgaristan Siyaset Okulu hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan  MYUMYUN SALİ MYUMYUN, spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.