alt

10. TKG üyesi TİMUR HALİLOV (ortada),  T.C. Başbakanı'nın Bulgaristan Başbakanı ile  yaptığı görüşmenin başarılı ve verimli geçmesi için  üstlendiği   çevirmenlik görevini başarıyla yerine getirdi.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TİMUR HALİLOV   TES Consulting adlı  danışmanlık firmasının sahibidir. Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bir günlük çalışma ziyareti kapsamında 15 Aralı 2015 Salı günü Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya giden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun heyetinde bakanlar ve milletvekilleri  yer aldı. T.C. Sofya Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE Başbakanın ziyaretine eşlik etti. 

Haberler Com sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

alt

T.C. Başbakanının Bulgaristan çalışma ziyareti kapsamında Sofya Büyükelçiliği konutunda  soydaş işadamları ve kanaat önderleri ile yaptığı görüşmeye katılan 18. TKG üyesi EDİS EMRE (solda) izlenimlerini  Sofya Ticaret Müşaviri M. EMRAH SAZAK (ortada) ile paylaştı. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği konutunda soydaşların kanaat önderleri ve sivil toplum temsilcileri ile bir araya gelmesi Kırcaali Haber'de  yayınlandı. Başbakanın konuşmasına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan  EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Üyesi ve DTİK Bölge Temsilcisidir.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu; 15.12.2015 Salı günü gerçekleştiridği bir günlük  çalışma ziyareti kapsamında Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev, Başbakan Boyko Borisov ve Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Mustafa Aliş Hacı ile görüştü.

Kırcaali Haber'de yayınlanan çalışma ziyaretie ait ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Pusula Haber'de yayınlanan ziyaret haberine bu inkten ulaşılmaktadır.