alt

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan temsilcisi olarak katılan Gence İşadamları Derneği Başkanı SAMİR HEYDAROV  Kepez TV2'de  10 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan programda son ekonomik kararlar çerçevesinde girişimcilierin durumu hakkında görüşlerini belirtti.

5. TKG üyesi SAMİR HEYDAROV, Azerbaycan'da Devlet Başkanı tarafından açıklanan son ekonomik kararların özel sektörü nasıl etkileyeceği ve  girişimcilerin  sorunları konusunda Kadın Girişimciler Derneği Başkanı ile birlikte katıldığı  televizyon programında  görüşlerini açıklayarak,  iş sahiplerinin karşılaştıkları zorlukları anlattı ve kredi faizlerinin düşürülmesini istedi. 

Milli Az. İnternet portalında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara ve istanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'ın Gence şehrinden katılan SAMİR HEYDAROV metalurji sanayinde üretim yapan şirket sahibidir. Özellikle  yüksek binalarda gerekli  metal malzeme üretimi ve montajı  ile ilgilenmektedir. Azerbaycan İşveren  Konfederasyonu üyesi ve Gence Şubesi Başkanıdır.