alt

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  SERVET ŞAHİN (ortada)  Hanau TSO Başkan Yardımcısı ve 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK'e (solda) heyete gösterdiği ilgi nedeniyle özel olarak teşekkür etti.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen ,"Üretimden ihracata hedef 2023" projesi kapsamında makina imalatı sektöründe iletişim ve işbirliğini artırmak amacıyla 18-23 Kasım  2015  tarihleri arasında   6 gün süren ziyarette Frankfurt, Almanya'nın Giessen, Wetzlar, Hanau, Weitefeld, Waechstersbach, Kayzenfurt kentlerinde incelemeler yapıldı.

Ordu  TSO'nun facebook sayfasında yayınlanan çalışma ziyareti programına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ordu TSO işadamları heyeti  Almanya çalışma ziyareti kapsamında programın son günü Wachtersback bölgesinde faaliyet gösteren Wolkwagen, Opel ve BMW firmalarına parça üretiminde bulunan KDK Automotive Gmbh firmasını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet  başkanlığı görevini üstlenen SALİH TAŞDİREK  bu fabrika ziyaretinde Ordu  heyetine eşlik ederek, firma yetkiileri ile tanıştırdı. 

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Almanya Çalışma Ziyareti kapsamında Hanau Ticaret ve Sanayi Odası’na kurumsal ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK ile Hanau IHK Genel Sekreteri Dr.GÜNTER QUİDDE'den ülkenin ekonomik durumu ve yatırım fırsatları hakkında bilgi alan Ordu TSO  heyeti, daha sonraki günlerde çeşitli fabrikaları gezmeye devam ettiler.

Hanau Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık düzeyinde görüşmelerde bulunan Ordu TSO Heyeti, Hanau TSO hakkında geniş bilgi elde ederken, heyet içerisinde yer alan makine imalatı sektöründe faaliyet gösteren firmalar gerek sektör ve gerekse firma tanıtımlarına yönelik sunumda bulundular.

Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde Ordu  TSO ve Hanau TSO arasında Kardeş Oda Protokolü’nün kapsamı görüşülmüş ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odssı tarafından kardeş oda anlaşması hazırlık çalışmaları başlatılmıştır. 

Ordu TSO'nun facebook sayfasında yayınlanan  Almanya Çalışma Ziyaretine ait ayrıntılı habere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin Almanya'da Hanau IHK (Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti nedeniyle düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 6.) konuk işadamlarına Oda faaliyetleri hakkında bilgi sundu  ve  konukların sorularaını yanıtladı.

Ordu Hayat Gazetesi'nin sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Ordu TSO Başkanı SERVET ŞAHİN  (soldan 2.) ve beraberindeki işadamlarına Hanau TSO ile yapılabilecek işbirliği olanakları hakkında bilgi veren 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK, bu ziyaretlerin karşılıklı devam etmesi gerektiğini vurguladı.  

Ordu Valiliği'nin web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine  bu linkten ulaşmak mümkündür.