alt

12. TKG programına  Batı Trakya temsilcisi olarak katılan FAHRETTİN MEHMET  (arka sırada, sağda) "23. Doğu Makedonya Trakya 2015 Ticaret ve Sanayi Fuarı"nda stant kurarak, Yunanistan bayisi olduğu Dimes Meyve Sularının tanıtımını yaptı. 

Gümülcine'de 20-22 Kasım 2015 tarihleri arasında açılan  23. Doğu Makedonya Trakya 2015 Ticaret ve Sanayi Fuarının her iki toplumun kaynaşmasına ve karşıklıklı iş yapma ortamının tanınmasına ve  ticaret kapasitesinin artmasına olumlu katkı yapması beklenmektedir. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan Batı Trakya'dan  katılan GÜNER MUSTAFA  (sağdan 4.) T.C. Gümülcine Başkonsolosu ALİ RIZA AKINCI'nın  (soldan 4.)  fuarda  Petrol Ofisi Madeni Yağlar stantını da ziyaret etmesinden çok memnun oldu ve  desteği için  teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.

alt

GÜNER MUSTAFA (soldan 5.)  Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ERCAN İHTİYAR (sağdan 5.) ile beraberindeki işadamları heyetinin ziyaretinden memnun oldu.  

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın  Yunanistan ana bayisi olduğu Petrol Ofisi  madeni yağ ürünleirnin tanıtımını yapmak üzere 23. DMT fuarında kurmuş olduğu stant çok sayıda  kişi, siyasetçi, oda ve firma temsilcisi tarafından  ziyaret edildi.

GÜNER MUSTAFA'nın fuar izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birilği  heyetinin ziyaret ettiği GÜNER MUSTAFA'nın standının fotoğrafının da yer aldığı haber EDESOB web sayfasında yayınlanmaktadır.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstabul illerinde düzenlenen  12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan FAHRETTİN MEHMET (sağdan 2.)  gıda ve temizlik ürünleri toptan ticareti yapan şirket sahibidir. Ayrıca canlı hayvan ve et ticareti yapmaktadır. Rodop Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.

Türkiye'den çok sayıda firmanın bayisi olan ve çok sayıda Türk markasının  Yunanistan piyasasında temsilciliğini yapmakta olan 12. TKG üyesi FAHRETTİN MEHMET 'in fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

20-22 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleşen 23. Doğu Makedonya Trakya 2015 Ticaret ve Sanayi Fuarı  Gümülcine'de sanayi bölgesinde Tekirdağ Valisi ENVER SALİHOĞLU, Oda Başkanları ve Yunanistan yetkililerinin katıldığı  törenle açıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın kiraladığı 100 metre karelik stantta firmalar ürünlerini tanıtma ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı buldu.Trakya Kalkınma Ajansı organizasyonuyla Edirne, Kırklareli, Keşan, Uzunköprü ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odaları Gümülcine'de düzenlenen 'Doğu Makedonya Trakya 2015 Ticaret ve Sanayi Fuarı'na katılarak stant kurdu ve yöresel ürünlerin tanıtımını yaptılar. 

23. Doğu Makedonya-Trakya 2015 Ticaret ve Sanayi Fuarı'nın iki bölge ve firmalar arasında ticari, ekonomik ve sosyal ilişkilerin gelişmesine önemli katkıları olması beklenmektedir.

Edirne Hudut Gazetesinde yayınlan ayrıntılı fuar  haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

23. DMT 2015 fuarına  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı RECEP ZIPKINKURT  ve Meclis Başkanı MEHMET ERENKAL beraberinde  yirmi kişilik işdamları  heyetliyle katılan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne’nin yöresel ürünlerinin tanıtımının yanı sıra üye işletmelerin ürün ve broşürlerini sergileyerek üyelerinin tanıtımını yaptı. 

ETSO standında bulunan ve gelen ziyaretçilere ikram edilen badem ezmesi, Edirne beyaz peyniri, mis sabunu, bez bebekleri, aynalı süpürge gibi yöresel ürünler yoğun ilgi gördü. Aynı zamanda stantta ürünleri ve tanıtım materyalleriyle yer alan ETSO üyesi firmalar iş bağlantısı kurma fırsatı elde etti. Turizme yönelik tanıtım bakımından da verimli geçen fuarda daha önce Edirne’ye hiç gelmemiş fuar ziyaretçileri en kısa sürede Edirne’ye gelerek yöresel ürünlerden satın almak ve Edirne’yi daha yakından tanımak istediklerini belirtti.

ETSO'nun fuara katılımı hakkında  Milliyet Gazetesinde yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Gümülcine Başkonsolosunun  18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın stantını ziyaretini gösere fotoğrafın da yer aldığı Millet Gazetesinde yayınlanan farklı fotoğraflara ve ayrıntılı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.