alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. TKG programına Kerkük'ten katılan KHALİD MAYAS  Ankara'da bulunduğu sırada 16 Kasım 2015 Pazartesi günü TOBB'u  yeni binasında ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak temsilcisi olarak katılan   KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS  (sağda) müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir. 

alt

Al-Matin şirketinin sahibi olan  KHALİD MAYAS'ın (sağda) ticari faaliyetleri hakkında bilgi almak için şirketin web sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.   

9. TKG programı katılımcısı KHALİD MAYAS, birkaç ay önce Iraklı iş ortakları ile birlikte İstanbul'da yatırım yaparak iki ayrı şirketin kuruluşuna katılmıştır. Nakliye sektöründe ve para transferi konularaında faaliyet gösteren yeni şirketler için İstanbul'da iki ayrı ofis açılmıştır.

Değerli arkadaşımıza yeni sektörlerdeki yatırırmlarında başarılar ve bereketli kazançlar  diliyoruz. 

9. TKG üyesi KHALİD MAYAS aile üyelerinin sağlık kontrolu nedneiyle Ankara'da bulunduğu sırada 16 Kasım 2015 Pazartesi günü TOBB'a geldiğinde,  TOBB sosyal tesislerini de ziyaret etti. Kafetaryada personel ile birlikte öğle yemeğine katılan HALİD MAYAS, 9. TKG programı günlerini yeniden hatırladı. 

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programı  katılımcısı KHALİD MAYAS (solda)  Kerkük'te bir grup işadamı arkadaşı ile birilkte "Eğitime Destek Grubu" adı altında  Türkçe eğitim yapmaya devam eden okulları maddi olarak desteklemekt, başarılı öğrencileri ödüllendirmek içi çeşitli özendirici faaiyetler ve geziler düzenlemektedir.

TKG web sayfasında yayınlanan  Eğitime Destek Grubu  haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafındna Nisan 2009'da düzenlenen DTİK  Kurultayına, Eylül 2012'de düznelenen TOBB'un 60. yıl etkiniklerine etkin katılım gösteren, TKG web sayfasının hazırlık çalışmalarıa katkıda bulunan KHALİD MAYAS (sağda) arkadaşımıza TOBB'a ve TKG grubuna gösterdiği yakın ilgi ve destek nedeniyle teşekkür ediyoruz.