alt

15. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan ADNAN  HADZİMUSİC   (sağdan 4.)   Nobel İlaç şirketinin toplantısına katılmak üzere 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul'a kısa bir seyahat yaptı.

alt

ADNAN HADZİMUSİC, şirket toplantısı nedeniyle İstanbul'da bulundyğu kısa sürede başta Sultanhmet Camii,  Ayasofya ve Kız Kulesi gibi İstanbul'a değer katan simge anıtlaraı da ziyaret eti. 

15. TKG üyesi ADNAN HADZİMUSİC'in İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için değerli arkadaşımzın  facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

TOBB tarafından  Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna  Hersek temsilcsi olarak katılan ADNAN HADZİMUSİC, Ankara Üniveristesi Hukuk fakültesi mezunudur.

Patent ve marka vekilliği yapan, sınai haklar,  patent, marka ve endüstriyel tasarım hakları konusunda danışmanlık hizmetleri veren 15. TKG üyesi ADNAN HADZİMUSİC bir süredir Nobel İlaç'ın Bosna Hersek temsilciliğinde hukuk danışmanı olarak görev yapmaktadır.

alt

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi MUMİN MUMİN  Avrupa Konseyi tarafından 18-20 kasım 2015 tarihlerinde  Strazburg'da düzenlenen  "4. Dünya Dermokrasi Forumu"na katılmadan önce İstanbul'u ziyaret etti.

İstanbul'da bulunduğu ksıa süreyi  Kasım güneşinden  de yararlanmak için Boğaz kıyısında geçiren  MUMİN MUMİN  arkadaşımıza çok severeek sürdürdüğü siyasi çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

alt

Kosova'dan 10. TKG üyesi  ENİS CABRATİ (sağdan 2.) 19-20 kasım 2015 tarihinde İstanbul ziyareti sırasında  arkadaşlarıyla  Ataköy Marina'da buluşarak neşeli bir akşam paylaştı. 

alt

İstanbul'da bulunduğu sırada, arkadaşları ile birlikte İstiklal Caddesi,  Beyoğlu ve özellikle Fransız Sokağı'nı da ziyaret eden 10. TKG üyesi ENİS CABRATİ   (solda), İstanbul'un renkli ve eğlenceli bölgelerinde renkli ve  neşli anlar paylaşmaktan memnun oldu.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ, Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (solda)  28-29 Kasım 2015 tarihlerinde iş göüşmeleri nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada arkadaşları ile görüşme fırsatını değerlendirdi. 

18. TKG üyesi BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  İstanbul ziyareti sırasında WOW Istanbul Hotels & Convention Center'da konakladı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI,  bilgisayar satış ve servis, web sayfası tasarımı ve geliştirme hizmetleri, güvenlik kamera sistemleri satış ve servis hizmetleri sunan şirket sahibidir. Kıbrıs Sanayi Odası ve Genç Profesyoneller Derneği üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan ELVİR GURGUSHKA (solda) eşi ve arkadaşları ile birlilkte 18-21 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul'da tatil yaptı.

Beşiktaş Ortaköy  sahilinde  güzel bir sonbahar akşamınında, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde dostları ile akşam yemeğinde buluşan 16. TKG üyesi ELVİR GURGUSHKA  bayisi olduğu sıhhi tesisat firmlarını ziyaret etmek amacıyla Türkiye'ye çok sık gelmektedir. İş  görüşmeleri nedeniyle  27 Kasım 2015 tarihinde yeniden İstanbul'a gelen ELVİR GRUGUSHKA bu kez akşam yemeği için Pendik sahilini retcih etti.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Kosova'dan katılan ELVİR GURGUSHKA havalandırma, klima, soğutma, ısıtma, güneş enerjisi sitemleri kuran, sıhhi tesisat vb işler yapan şirket sahibidir. Türkiye'de çok sayıda firmanaı Kosova ve Arnavutluk temsilcisi  olarak Türkiye'de üretilen santral, iklimlendirme makineleri vb  ürünerin Balkanlarda gerçekleşen büyük projelerde kullanılması konusunda çok  özel bir gayret göstermektedir.