alt

1. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan ADNAN MUHAMETİ  (solda) 6 Kasım 2015 Cuma günü Ankara Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı NURETTİN ÖZDEBİR 'i (sağda)  ziyaret etti. 

Dayısının doktor ve hastane  görüşmelerine eşlik etmek üzere  4-6 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara'ya gelen  1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ  bu vesile ile eski dostlarını da ziyaret etti 

TOBB tarafından 2005 yılında düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programı kapsamında Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesi gezisi sırasında OSB Başkanı NURETTİN ÖZDEBİR ile tanışan, daha sonra da iletişimini sürdüren ADNAN MUHAMETİ makamında ziyaret ettiği Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını bir heyet ile birlkte Kosova'ya davet etti.

ASO Başkanından  kısa süre içinde Kosova'ya bir çalışma gezisi düzenleme sözünü alan 1. TKG  üyesi ADNAN MUHAMETİ  bu ziyaretin hazırlık çalışmalarına katkıda bulunmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

alt

1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ (solda) Ankara'da bulunduğu sırada Cuma namazı nedeniyle Beştepe'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Camisini de ziyaret etme fırsatını değerlendirdi.

ADNAN MUHAMETİ'nin Ankara ve İstanbul ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

Ankara'da bulunduğu sırada TOBB'u da ziyaret eden 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı ADNAN MUHAMETİ  (sağda)  araba muayne istasyonu sahibir.  Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleriyle uğraşan firma sahibidir.

alt

Marmara Üniversitesinde öğrenim gören oğlunun mezuniyet öncesi son sınavları nedeniyle İstanbul'da oğluna destek veren 1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ bu vesile ile İstanbul'da yaşayan  dost ve akrabalarını da ziyaret etti. 

alt

İstanbul'a geldiği zaman mutlaka Eyüp Sultan Camisini  ziyarete den ve Piyer Loti Tepesinde Haliç manzarası eşliğinde çay içen ADNAN MUHAMETİ (sağdan 2.) iki hafta  boyunca şehri detaylı olarak gezme fırsatı buldu.