alt

KKTC'den 18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER  Avrupa Birliği Komisyonu'nun davetlisi olarak 9-12 Kasım 2015 tarihleri arasında Brüksel'e giden Genç Girişimciler heyetinde yer aldı.

alt

Avrupa Birliği'nin Genç Girişimcileri destekleme programı kapsamında düzenlenen çalışma gezisine katılan 18. TKG üyesi   GİZEM ÇELİKER (sağdan 2.) ve arkadaşları AB'nin kurumlarını ziyaret etti. 

Avrupa Komisyonu, Sosyal ve Ekonomik Komite ve Avrupa Parlementosu ziyaretlerinde  kurumların işleyişi hakkında çeşitli sunumlaraı izleyen genç girişimciler AB'nin destek programları konusunda  ana kaynakta bilgi almaktan memenun oldu.

18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER'in Brüksel ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

alt

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (önde, sağ başta) ,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesdiir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.