alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Prizren'den  katılan  NADİR SHANTİRİ (sağda) 23 Ekim Cuma günü  İstabul'da ticaret yaptığı firmaları ziyaret etti ve aile üyeleri ile birlikte alışveriş rmrkezlerini  gezdi.   

18. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan NADİR SHANTİRİ, gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.

18. TKG üyesi NADİR SHANTİRİ'nin İstanbul izlenimlerine ait arklı fotoğraflar için arkadaşımzın facebook sayfasının linkinin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt
 
KKTC'den 18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER (önde) eşi ile birlikte hafta sonunu geçirmek üzere 23 Ekim 2015 Cuma günü erken saatlerde İstanbul'a ulaştı.

İstanbul'da aile üyeleri ve yakınları ile Taksim, İstiklal Caddesi (Beyoğlu) bölgelerini ziyaret eden, AVM'eri gezen GİZEM ÇELİKER  piayasa araştırması yaparken eğlenmeyi de ihmal etmedi. Yoğun pazar araştırması ziyaretlerinde molaları Beyoğlu'nun ünlü Çiçek Pasajı veNevizade Sokağı'nda değerlendiren  18. TKG grubu üyesi arkadaşımıza  "gene bekleriz" diyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, ve İstanbul illerinde düzenlenen18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

18. TKG programı katılımcısı GİZEM ÇELİKER'in İstanbul izlenimlerine ait farklı fotoğrafalara arkadaşımzın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt
 

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA  (solda)  Ekim ayının ilk günlerinde aile üyeleri  ile birlikte Bursa'yı ziyaret ettiğinde teleferikle Uludağa'da çıktı.

TOBB tarafından düzenlenen  18. TKG programına Batı Trakya'da katılan GÜNER MUSTAFA'nın Türkiye ziyareti  izlenimlerine ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.