alt

13. TKG programından dönem arkadaşları Bulgaristan'dan KADRİYE ALİMANOVA (sağda) ve Ukrayna'dan  KARİNA TOLSTYAKOVA (solda) 12 Kasım 2015 Perşembe günü İstanbul'da buluşarak, arkadaşlıklarını geliştirmeye devam ettiler. 

İstanbul'da Beyoğlu bölgesinde  buluşan dönem arkadaşları bol bol sohbet ederek, yaşamlarındaki yeni gelişmelere ilişkin haberleri paylaştılar.

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan  KADRİYE ALİMANOVA'nın   ortak olduğu  Yabancı Dil Merkezi  İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.

13. TKG programından sonra Marmara Üniversitesinde  yüksek lisans yapan  KARİNA TOLSTYAKOVA danışmanlık ve tercüme hzimetleri alanında faaliyet gösteren aile şirketinin temsilcisi olarak tam  zamanlı olarak İstanbul'a yerleşme hazırlığı yapmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından düzenlenen 13. TKG programına KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN (sağda) yakın arkadaşlarının düğün törenine katılmak üzere 16 -18 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul'u ziyaret etti.  

22 Ekim 2015 Perşembe günü KKTC'de Girne kentinde Mini Mall Plaza No:7 Kurtuluş Cad. Bellapais Yolu Doğanköy adresinde  hizmete giren Uncle Sam's American Eatery Patisserie (Amerikan Lokantası  Pastane Kahve Dükkanı) yeni iş yerinin hazırlıkları ile ilgilenen 13. TKG üyesi  MUSTAFA AYDIN, İstanbul'da bulunduğu sırada arkadaşlaraı ile birlikte  Nişantaşı, Fenerbahçe, Beylerbeyi ve Paşabahçe semtlerinde farklı yeme/içme mekanlarını ziyaret ederek incelemede bulunma fırsatını değerlendirdi.

13. TKG üyesi MUSTAFA AYDIN,  Kırnı Piliçleri Girne Böle Bayisi olarak çeşitli satış noktaları yansıra otel ve lokantalar piliç ve yumurta satışı yapan şirket sahibidir. Aile şirketi turizm alanında otel işletmecisi olarak faaliyet göstermektedir. JCI Genç Girişimciler ve Liderler Derneği, İşadamları Derneği, Kıbrıs Makine Mühendisleri Odası,  Esnaf ve Sanatlar Odası üyesidir. 

alt

21 Ekim 2015 Çarşamba günü Kosova üzerinden İstanbul'a gelen RESAD COSOVİÇ,  Sabiha Gökçen havaalanından uçakla Konya'ya devam etmiş ve Hilton Garden Inn'de konaklamıştır.  25 Ekim 2015 Pazar günü İstanbul üzerinden memleketine dönen 13. TKG  üyesiRESAD COSOVİC  Konya Büyükşehir Belediyesi  tarafından düzenlenen  Konya Dostları programına katılmıştır. 

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan RESAD COSOVİÇ,  üniversite öğrenimini yaptığı Konya şehrini yeniden ziyaret etmekten  ve  eski okul arkadaşları ile görüşmekte çok memnun oldu. Selçuk Üniversitesi Turizim Fakültesi mezunu olan arkadaşımız  Mevlana'nın yaşadığı ve öğretisini yaydığı Konya'yı "Gönüllerin Şehri" olarak tanımlamaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 17-28 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan'ın Sancak bölgesi temsilcisi olarak katılan  RESAD COSOVİÇ (solda),  mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.  

13. TKG üyesi RESAD COSOVİÇ'in Konya izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için değerli arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.