alt

16. TKG üyesi HASHİM BAYQARA  Pozitif Fuarcılık tarafından 4-7 Kasım  2015 tarihlerinde İstanbul'da  düzenlenen  Natural Stone 2015  ile  Emlak 2015  fuarlarına  Afganistan'dan  işadamları heyetinin katılımını sağladı.

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Afganistan'dan katılan HASHİM BAYQARA, programdan sonra KABUL GREEN EKPO  fuar şirketini kurarak, Afganistan'da ticaretin canlanmasına  önemli katkı yapacak fuarcılık sektöründe yatırım yaptı. 

Kabul Green Expo şirketinin faaliyeti olarak İstanbul'da düzenlenen  Natural Stone ve Emlak 2015 fuarları için Afganistan'dan Alım Heyeti düzenleyen HASHİM BAYQARA iki ülke arasındaki ticaretin gelişmesine katkı yapacak bir çalışma yapmaktadır.  

İstanbul'da CNR Expo salonlarında düzenlenen   "12. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nı ve Emlak 2015 Fuarı'nı ziyaret eden Afganistan işadamları özellikle yeni konut projelerine ilgi gösterdi. yapılan görüşmelerin sonunda çeşitli büyüklüklerde satın  almalar gerçekleşti.

alt

Natural Stone Fuarı 2015 yılında gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının dev projeleri ile yer aldığı  “Emlak 2015 Fuarı” ile eş zamanlı gerçekleşmiştir.

Natural Stone Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 2015 yılında sektörün talebi doğrultusunda 4-7 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Holding tarafından İMİB – İstanbul Maden İhracatçıları Birliği işbirliğinde gerçekleştirilmiştir.

Natural Sone Fuarı ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO desteği ile gerçekleşen “Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı” ile eş zamanlı yapılan olan Natural Stone Fuarı katılımcılarına Türkiye’nin en büyük müteahhit firmaları ile bir arada olma şansını sunmuştur.

ITF İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde CNR Expo salonlarında gerçekleşen   EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarına bölge ülkelerinden katılan çok sayıda ziyaretçi  yeni projelerde yer almak için yüksek bir talep göstermiştir.

Emak 2015 Fuarı ile  ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

16. TKG üyesi HASHİM BAYQARA'nın İstanbul fuar ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İzmir,  Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katlan MOHAMMAD HASHİM  BAYQARA, fuarcılık sektöründe Kabul Green Expo isimli şirketi ile faaliyet gösteren ve lojistik hizmetleri ve inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir.

Turkish Mall adı altında faaliyet gösteren ve sadece Türk malı inşaat malzemelerinin pazarlandığı bir tanıtım galerisi/mağaza işletmektedir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.