alt

Özbekistan'dan 18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV   (solda) 7 Kasım 2015 Cumartesi günü başkent Taşkent'te  BRIAN TRACY tarafından verilen "Live- Makximum Achivement" başlıklı  konferansın sposnsorları arasında  üyesi olduğu AMBİT'in  de yer almasından memnun oldu ve konferansın düzenlenmesin destekledi. 

alt

Özbekistan'dan 17. TKG üyesi  ULUGBEK HOLMATOV (sağda 2.) Turkiston Saroyi'de düzenlenen  Brian Tracy Konferasına sponsor olan  AMBİT (Uluslararası İş ve Teknoloji Merkezi) Başkan Yardımcısı olarak Brian Trcay tarafındna sunulan  konferaansa katılan konuklarla  yakından ilgilendi.  

alt

 Türkiye Odalar ve Borsalar Biriiği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV  (sağda),  AMBİT Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

Kanadalı yazar ve kişisel gelişim ve başarı psikoloji alanında, e-kitapların yazarı olan BRIAN TRACY,  her yıl, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Asya ve Avustralya'da bir milyon insanın dinleyicii olara katıldığı konferanslar vermektedir.

Hedef belirlemek ve hedefleri gerçekleştirmek gibi konular üzerine çok zihin açıcı yazıları ve konuşmaları olan kişisel gelişim uzmanı Brian Tracy, liseden ayrılıp, erken atıldığı çalışma hayatı sayesinde dünyanın farklı yerlerini görme ve çalışma fırsatını yakaladı. Satış alanındaki başarıları Tracy’i, 25 yaşında VP seviyesine yükseltti. The Heritage Foundation’da kamu politikaları bölümünde yönetim kurulu üyesi olarak, birçok kitaplar yazdı. Liderlik üzerine eğitimler verdi. 1981 yılında, kendisinin “başarı sistemleri” üzerine hazırladığı Phoenix seminerleri ile iş dünyası onu tanımaya başladı. Brian Tracy, “Maksimum Başarı” adlı kitabı ile, başarı-motivasyon ve liderlik alanında belirlenen ilk 50 klasikler sıralamasındaki yerini aldı. Kurduğu Brian Tracy Üniversitesi’nde, girişimcilere, iş sahiplerine ve satış profesyonellerine destekleyici online eğitim programlarını sürdürmektedir.

Brian Tracy'nin yaptığı çalışmalara ve online eğitimlere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir. 

alt

BRIAN TRACY tarafından sunulan konferanla ilgili farklı fotoğraflara ulaşamak için 18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV'un facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmekedir. 

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Grişimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSUR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.