alt

Moldova'dan 6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN (sağda)  10. Çin ithal Yiyecek ve İçecek Ürünleri Buluşması'n katılarak,  üzüm çekirdeğinden  elde ettiği yağ ve undan yapılan makarna ürünlerinin tanıtımını yaptı. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN (ortada) , 5-6 Kasım 2015 tariherinde  Çin'in Shanghai (Şanghay) şehrinde düzenlenen İthal Gıda Ürünleri İkii İş Görüşmeleri toplantısında   yeni markası BİOTECA ürünlerini tanıttı.

Çin'de düzenlenen  Yiyecek/İçecek  üreticileri buluşmasında kırkdan fazla ülkeden 500 üretici firma biraraya geldiği ve  yüz yüze görüşmeler yaparak, doğrudan bağlantı fırsatlarını değerlendirdi. 

Shanghai Hongqiao State Guest Hotel'de 5-6 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen "The 10th China Imported Food and Beverage One-on-one Negotiation Meeting" hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

10. İthal Yiyecek ve İçecek tanıtım toplantısına katılan  deniz ürünleri, şarap, alkolsüz içecekler, bebek gıdaları, doğal ürünler,  konserve gıdalar, günlük gıdalar vb çeşitli yiyecek ve içecek markalarının temsilcileri  büyük Çin pazarından pay alabilmek için yoğun ikili iş görüşmeler yaptı.

10. Çin Yiyecek/İçecek İş Görüşmeleri toplantısı  hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden  un  ve yağ üreterek, BİOTECA  markasını  yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda  haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

VALENTİNA UZUN, üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.