alt

18. TKG Üyesi GİZEM ÇELİKER (sağda)  "Türkiye'den KKTC'ye  Ekonomi Köprüsü" programına etkin desteği ve katılımı nedeniyle  sertifia aldı.

Türkiye ile K.K.T.C. arasındaki mevcut ekonomik ilişkilere katma değer sağlamak ve ekonomik açıdan ikili işbirliği imkânlarını arttırmak amacıyla, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) ve Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği (GİAD) tarafından ortaklaşa düzenlenen ’’Türkiye’den K.K.T.C.’ye Ekonomi Köprüsü’’ isimli program 04 - 07 Kasım 2015 tarihleri arasında K.K.T.C.’de gerçekleştirildi.

alt

18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER  (sağ başta) Ekonomi Köprüsü heyetinin KKTC  Mecis Başkanı ziyaretine eşlik etti.

Genç İş Adamları Derneği (GİAD) ve beraberindeki Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) ile Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) heyeti, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından kabul edildi.

Kıbrıs Postası tarafında yayınlanan ziyaret haberi için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Konuklar için düzenlen sosyal program kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi tarafından açılan Araba Müzesi  ziyaretine de katılan 18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER  (ayakta, ilk sırada, sağ başta) konuklarla yakından ilgilendi.

Ekonoi Köprüsü etkinliğine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Genç İş Adamları Derneği (GİAD) ve beraberindeki Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) heyeti, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nı (KTTO) ziyaret etti. Türkiye’den KKTC’ye Ekonomi Köprüsü” isimli program kapsamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kıbrıs Postası Gazetesinde yayınlanan  fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.