alt

KKTC'den 9. TKG Üyesi NİYAL ÖZTÜRK  (sağdan 3.) ve 14. TKG Üyesi ALİ ÇALUDA  (sağdan 2.) Genç Örgütler Platformu tarafından gündeme getirilen "İki Toplumlu Girişimcilik"  projesinin  hazırlık çalışmalarında yer alarak, katkılarını ve desteklerini sundu.  

Kıbrıs Türk Sanayi Odası  Genç Profesyoneller Platformu, Genç İş Adamları Derneği ve Genç Müteşebbisler Derneği (JCI) birkaç ay önce  biraraya gelerek Genç Örgütler Platformu'nu kurmuş ve ortak projeler geliştirmeye ve yararlı işbirlikleri yapmaya başlamıştı.  

Oratk çalışmalar kapsamında 7 Eylül 2015 tarinde “Çözüm Sonrasında Bizi Bekleyen Riskler, Fırsatlar ve Öneriler” konulu bir  panel düzenleyen Genç Örgütler Platformu'nı çalışmaları ilgiyle karşılanmaktafdır. KIbrıs Time haber sitesinde yayınlanan panel haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

Genc Örgütler Platformu (KTSO Genç Profesyoneller, GİAD & JCI) "İki Toplumlu Girişimcilik" projesi için  dünyaca ünlü KPMG Danışmanlık  şirketi ila birlikte çalışarak yol haritası hazırlamaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbulillerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK,  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temslcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Genç İşadamları Derneği üyesidir.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nın web sayfasında ALİ ÇALUDA ile  yapılan "Kıbrıs'ın İkram Geleneği Limonatanın Özmelin Markası" başlıklı  söyleşi yer almaktadır. 11 Kasım 2015 tarihi  Fotoğraflı söyleşi metnine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kıbrıs Türk toplumunun geleceğinin  inşaası için  sorumluluk alan ve çalışamalara katkı veren değerli arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.