alt

13. TKG üyesi İLKER POLAT (2. sırada, soldan 2.)  Mannheim Türk İşadamları Derneği ile IHK (Ticaret Sanayi Odası) işbirliğinde  “Alman-Türk Ekonomi Günleri”  kapsamında düzenlenen sempozyuma katıldı.

19 Ekim 2015 Pazartesi  akşamı  üçüncüsü düzenlenen  Alman Türk Ekonomi Günleri  etkinliğinde Mannheim ve çevresinde yaşayan Türk ve Alman girişimciler, politikacılar ve bürokratlar, bir araya gelerek işbirliğinin geliştirilmesi  için yapılacak  çalışmaları değerlendirdi.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  katılan İLKER POLAT, otomotiv sektöründe çalışan, otomobil ve yedek parça ticareti yapan, oto tamir, bakım ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Türk İşadamları Derneği eski başkanıdır. Karlsruhe Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir.  

alt

16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR (2. sırada, soldan 4.)  Türk Alman Ekonomi Günleri sempozyumunda görüş ve önerilerini  anlattı. 

Mannheim İHK ana binasında yogun bir katılım ile gerçekleşen ekonomi sempozyumuna  Mannheim Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Peter Kurz, Karlsruhe Başkonsolosu R. Cem Örnekol, Karlsruhe Başkonsolosluğu Çalışma Ateşesi Muhammet Kıran, , (TİD) Mannheim Türkişadamları Derneği Başkanı, dernek üyeleri ve girişimciler katıldı.

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR, sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.