alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan katılan ASTRİT KURTİ  2-5 Kasım 2015  tarihlerinde Londra'da düzenlenen "World Travel Market London 2015"  Turizm Fuarında Arnavutluk'un tanıtımını yaptı.

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen World Travel Market (WTM London) Fuarı bu yıl 2-5 Kasım 2015 tarihleri arasında 36. kez düzenlendi.

180 ülkeden 50 binin üzerinde katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, 60 katılımcı firma  ve 783 metrekare ile en büyük standa sahip ülkeler arasında yer aldı. Fuarda, 2,5 milyar Pound’u aşan bir  iş hacminin oluşması beklenmektedir.  

Meksika  WTM Londra 2015 Turizm Fuarı'nın partner ülkesi olarak belirlendi.

9.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk ve Karadağ temsilcisi olarak kataılan ASTRİT KURTİ turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren In Tours Albania şirketinin şirket sahibidir. Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.

Turizm endüstrisini buluşturan WTM Londra 2015 Turizm Fuarında Türkiye’ye en çok turist gönderen üçüncü ülke konumundaki İngiltere pazarındaki son gelişmeleri değerlendirien Türk turizm firmaları 2016 turizm sezonu için yararlı görüşmeler yaptı. 

Haber 24 kanalında yayınlanan Londra Büyükelçisi ABDURAHMAN BİLGİÇ ile yapılan söyleşiye  bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Turizm Aktüel  web sitesinde  yayınlana fuar haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Haberler Com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye, dünya seyahat pazarının en üst düzeydeki temsilcilerini Londra’da buluşturan World Travel Market Fuarı’nda (Dünya Seyahat Pazarı) açılan stant ile tanıtıldı. 

Dünya turizmindeki en son eğilimlere yön verilen World Travel Market Fuarı’nda Türkiye, Kültür veTurizm Bakanlığı’nın yanı sıra kamu ve özel sektör işbirliğinde tanıtımlar yapıldı. Londra excel fuar alanında bu kez  Türkiye 783 metrekarelik bir stant ile yer aldı.

Turizm endüstrisinin önde gelen temsilcilerinin katıldığı fuardaki Türkiye standındaÇanakkale Zaferi konulu hazırlanan ‘Çanakkale Anma Köşesi’ ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 2015 Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı anısına özel olarak hazırlanan köşede dönemi yansıtan siyah-beyaz fotoğraflar, yine döneme ait bilgiler eşliğinde sergilendi.

Fuardan hemen önce dünyanın en büyük seyahat rehberi olarak kabul gören Lonely Planet tarafından gerçekleştirilen dünyada seyahat edilebilecek en iyi bölgelerin belirlendiği “Best in Travel 2015”te ise Gelibolu birinci oldu. En iyi bölge seçilen Gelibolu, fuarda da özel hazırlanan kitaplarla ve broşürlerle tanıtıldı.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan ayrıntılı fuar tanıtım haberine bu linkten ulaşılmaktadır.