alt

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ Antalya'da düzenlenen ICSER Konferansında "Vergi Etiği, Kültürü ve Vziyonu " başlıklı bir  sunum yaptı.

ICSER-Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları Konferansı 29-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya’da Rixos Otel'de düzenlendi.

ICSER 2015’in amacı Sosyal Bilimler ve Eğitim alanlarındaki akademisyenler, araştırmacılar, bilim adamları ve lisansüstü eğitim öğrencilerini bir araya getirerek bilgi alış verişini sağlamak ve konferansla ilgili konularda deneyimleri, çalışmaları, yeni fikirleri, araştırma bulguları ve sonuçlarını paylaşmaktır. ICSER katılımcılara bilimsel bir ortamda yenilik ve gelişmelerdeki teorik yöntem ve benimsenen pratik çözümleri tartışma fırsatı sunmaktadır.

alt

ICSER dünyanın her tarafından katılımcılara değişik konularda bilimsel bir paylaşma ve tartışma ortamı sağlamaktadır. Konferans aynı zamanda, sosyal bilimler ve/veya eğitim araştırmalarındaki gelişmeler, en son istatistiksel yöntemler, en iyi uygulamalar, istatistiksel tasarım, analiz ve tartışma gibi güncel konularda öğrenme olanakları sağlamayı hedeflemektedir.

alt

Giresun Üniversitesi  AR-GE Koordinatörü  olarak görev yapan 13. TKG üyesi   Yrd. Doç. Dr. OSMAN SİRKECİ,  Giresun ve ilçelerinde kamu kurumları, sektör temsilcileri ve STK'lar ile brilikte üniversite sanayi işbirliğini gelişterecek yeni projeler hazırlamaktadır.

İktisat Biz web sayfasında yayınlanan ICSER  Konferansı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.