alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Kırgızisan'dan katılan  Ahıska Türkü ZAVURBEK TURMANİDZE (sol başta) Bişkek Büyükelçisi  METİN KILIÇ (soldan 6.) ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyetin 92. yılı kutlama davetine katılarak, iyi dileklerini sundu.

18. TKG üyesi ZAVURBEK TURMANİDZE, inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

18. TKG üyesi ZAVURBEK TURMANZİDZE''nin facebook sayfasında yayınlanan Bişkek Büyükelçiliği Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ait farllı foroğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Türkiye Mezunlaraı Egemendik Derneği Başkanı ve 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV (sol başta) T.C. Bişkek Büyükelçiiği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına Egemendik Derneği üyesi arkadaşları ile birlikte katıldı. 

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği mensuplarından; 16. TKG üyesi MİRBEK OKENOV,  17. TKG üyesi   NURLAN SULAIMANOV  ve 18. TKG üyesi MİRBEK KAZANBAKOV  arkadaşlarımıza da Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldıkları için teşekkür ediyoruz.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak  ERKİNBEK DJOROEV, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. JIA-Genç İşadamları Derneği üyesidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

alt

10. TKG üyesi  TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sol başta) Bişkek Büyükelçisi METİN KILIÇ'a (sağdan 2.) Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama dileklerini sundu.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Kırgızistan temsilcisi olarak katılan  TEMİRLAN SARLYKBEK UULU , toplu yemek üretimi,  mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. Geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. 

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği mensuplarından;  16. TKG üyesi MİRBEK OKENOV,  17. TKG üyesi   NURLAN SULAIMANOV  ve 18. TKG üyesi  MİRBEK KAZANBAKOV  arkadaşlarımıza da Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldıkları için teşekkür ediyoruz.  

Türkiye Odalar ve Borsaler Biriği tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Kırgızistan'dan katılan  MİRBEK OKENOV   Türkiye Mezunları Egemendik Derneği genel koordinatördür.

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan NURLAN SULAIMANOV  sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen 18. TKG programına  katılan MİRBEK KAZANBAKOV,  PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanının 92. yıl dönümü Kırgızistan’ın başkenti Bişkekte kutlandı. Türkiye Bişkek Büyükelçisi METİN KILIÇ tarafından düzenlenen resepsiyona, Bişkek Belediye Başkanı Kubanıçbek Kulmatov, Kırgızistan Sağlık Bakanı Talantbek Batıraliyev başta olmak üzere, büyükelçiler, diplomatik misyon temsilcileri, Ahıska Türkleri Dernek üyeleri ve birçok Kırgız ve Türk işadamları katılarak, Cumhuriyet kutlamalarının coşkusunu paylaştı. Tören iki ülkenin milli marşlarının okunmasıyla başladı.

Cihan Haber Ajansı'nın sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Kırgızistan Sağlık BakanıTalantbek Batıraliyev, Adalet Bakanı  Jıldız Manbetalieva, Savunma Bakanı  Zamir Suerkulov, Genelkurmay Başkanı Tugg. Asanbek Alimkocoev ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Daniyar Sıdıkov davete katılarak  Cumhuriyet  coşkusunu paylaştılar. Salonda bulunanlar arasında yapılan çekilişte bir kişi THY'den İstanbul gidiş-dönüş bileti kazandı. Ayrıca Türk seramik sanatını tanıtmak amacıyla her davetliye seramik ayna ve anahtarlık hediye edildi.

Bişkek Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan Cumhuriyet Kutlamaları Albümüne bu linkten ulaşmak mümkündür.