alt

TOBb tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (sağda)  23-26 Ekim 2015 tarihlerinde  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğrencisi oğlunu görmek için Ankara'yı ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında  Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve istanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan girişimciler programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  GURAM GOGUA  (soldan 3.) tekstil ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren, başkent  Tiflis'te mağazaları olan  ve genel ticaretle ilgilenen şirket sahibidir. 

alt

18. TKG üyesi GURAM GOGUA (sağdan 3.) ,  büyük oğlu GİORGİ (sol başta) ile birlikte,  Ankara'da Ortadoğu Teknik Üniversitesinde öğrenci olan küçük oğlu DAVİT'in (soldan 2.) arkdaşlarını  ARMADA AVM'nin ikinci bölümünde hizmet veren  Günaydın  Lokantasında  akşam yemeğinde konuk etti. 

alt

18. TKG programı katılımcısı GURAM GOGUA (sağdan 2.) Rizeli iş ortağı ile birlikte  P&C ürünlerinin  Azerbaycan piyasasında dağıtımını yapmaktadır.