alt

10. TKG programına İran'ın başkenti Tahran'dan katılan HOSSEİN ARİAN (solda) dönem arkadaşı İDRİS DERVİŞ'i (sağda) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te ziyaret etti.

alt

Eşi ve kızı ile İzmir'den karayolu ile Balkanlara doğru yola çıkan HOSSEİN ARİAN (sağdan 3.)  18 Ekim 2015 Pazar günü Üsküp'te dönem arkadaşı İDRİS DERViŞ  ile görüşmekten, eşi ve oğlu ile tanışmaktan çok memnun oldu. 

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makdedonya temsilcisi olarak katılan  İDRİS DERVİŞ, inşaat malzemeleri ve banyo ürünleri toptan satışı yapan şirket sahibidir. Makedonya Türk İşadamları Birliği -MATİB ve Makedonya Türkiye Ticaret Odası- MATTO üyesidir.

alt

İran'dan 10. TKG üyesi HOSSEİN ARİAN  ailesi ile birlikte çıktığı hafta sonu gezisinde Yunanistan'da Selanik şehrini  ziyaret ettikten sonragünü birlik Üsküp'e giderek,  beş buçuk yıl sonra  10. TKG  programından dönem arkadaşı  İDRİS DERVİŞ ile yeniden görüşmenin mutluluğunu paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN ARİAN,  temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktalar. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği kurucu başkanıdır.