alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (ortada) ve Prizren temsilcisi  NADİR SHANTİRİ (sağda)  23 Ekim 2015 Cuma günü İstanbul'da alışveriş merkezinde gerçekleşen süpriz karşılaşmadan çok mutlu oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programında tanışan ve kısa sürede yakın arkadaş olan GİZEM ÇELİKER  ile NADİR SHANTİRİ programdan altı ay sonra  İstanbul'da yeniden karşılaşmaktan ve görüşmekten çok memnun oldu. 

alt

GİZEM ÇELİKER (solda) kısa bir süre önce Kosova'dan KKTC'ye ulaşan SHANTİRİ et ürünlerinden oluşan leziz hediye paketi için NADİR SHANTİRİ'ye (sağda)  teşekkürlerini iletti.

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

18. TKG programına Kosova'dan  katılan NADİR SHANTİRİ, gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.