alt

Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolsu UFUK EKİCİ (sağda)  görev süresinin 15 Eylül 2015 tarihinde sona ermesi nedeniyle yaptığı veda ziyaretleri kapsamında,  17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ'ı (solda)  ziyaret ederek,  Başkonsolosluk faaliyetlerine yaptığı katkılar nedeniyle  Teşekkür Plaketi  verdi.

 T.C Frankfurt Başkonsolosu UFUK EKİCİ  tarafından  RECEP YILDIZ'a verilen  Teşekkür Plaketinde yeralan ifadeyi bilginize sunuyoruz: "Başkonsolosluğumuzun Çalışmalarına Şağladığınız değerli katkılardan dolayı takdir ve Şükranlarımızı sunar başarılarınızın devamı ile esenlikler dileriz. Ufuk Ekici Başkonslos".

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.