alt

18. TKG üyesi ve Petrol Ofisinin Yunanistan ana bayii olan GÜNER MUSTAFA (sağ başta) Gümülcine  (Komotoni) Başkonsolosu ALİ RIZA AKINCI (sağdan 2.) ve çalışma arkadaşları ile bölge  işadamlarını şirketinde ağırladı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya'dan katılan GÜNER MUSTAFA (sağdan 5.)  Kozlukebir bölgesinde faaliyet gösteren  ve Türkiye ile  ticaret yapan  işadamları ile Gümülcine Başkonsolosu  ALİ RIZA AKINCI (soldan 5.) ve ekibini  Rodop ilinin Delinasuh (Dilina) Köyünde bulunan iş yerinde konuk etti.

alt

Toplantıya katılan Türk kökenli işadamları Türekiye ile ticaret uyaparken karşılaştıkları sorunlar konusunda diplomatlara bilgi verek, çözüm için yardım istedi.

Birlik Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.