alt

Almanya'dan 9. TKG Üyesi   Hanover eyaletinin Braunschwig  Şehir Temsilcisi   EFENDİ AYFGÜN (sağ başta)  Hollanda'nın Rotterdam'ın  Dordrecht kasabasında 13 Ekim 2015 Salı günü düzenlenen DTİK Avrupa Komite Üyeleri ve Şehir Temsilcileri toplantısına katıldı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) çatısı altında faaliyet gösteren Dünya Türk İş Konseyi (DTİK), Hollanda’da 13 Ekim Salı günü bir toplantı düzenleyerek, Avrupa Komitesi üyelerini, İcra Kurulu üyelerini ve Avrupa'da faaliyet gösteren Türk girişimcileri buluşturdu.

alt

9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (sol başta) Hollanda toplantısı sırasında DTİK yöneticileri RONA YIRCALI  (sağ başta) ve NAİL OPAK (soldan 2.) ile görüşerek,önerilerini anlattı.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya  temsilcisi olarak katılan EFENDİ AYGÜN ithalat, ihracat uluslararası pazarlama konusunda çalışan şirket sahibidir. Ayrıca emeklilik işlemleri, emlak ve finans sektöründe  danışmanlık ve kredilendirme işleri yapmaktadır. TDIHK ve BTEU Üyesidir.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programınıa Almanya'dan katılan EFENDİ AYGÜN (solda) DTİK İcra Kurulu Üyesi RONA YIRCALI (sağda) ile toplantılar arasında sohbet etme fırsatından memnun oldu.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan habere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yerterli olacaktır. 

Dünya ölçeğinde altı bölgede Türk diasporasının ekonomik varlığını güçlendirmek ve lobi kapasitesini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren DTİK’in ev sahipliğinde Dordrecht şehrinde Van der Valk Hotel’de saat 15.00-17.00 arasında düzenlenen  ‘DTİK Avrupa Komite Üyeleri ve Şehir Temsilcileri Ortak Toplantısı’nın ardından Rotterdam şehrinde saat 18.30-20.30 arasında da ‘DTİK Avrupa Girişimci Toplantısı’ yapıldı.

alt

9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (3. sırada, sağdan 3.) şehir temsilcileri toplantısının ardından düzenlenen Avrupa Girişimci Toplantısı'na da katıldı.

DTİK  web sayfasında yayınlanmakta olan Hollanda toplantıları  haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.