alt

Ukrayna'dan 18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA İstanbul'da 22 Ekim 2015 Perşembe günü açılan Avrasya  Ambalaj 2015 Fuarına katılan Ukraynalı şirketler için  çevrimenlik yaparak yardımcı oldu.

18. TKG programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA, kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden    toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir. 

Ambalaj Sanayicileri Derneği ile Reed TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde, sektör derneklerinin destekleriyle organize edilen Avrasya Ambalaj 2015 İstanbul, 21. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı 22 - 25 Ekim 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenmiştir. 

alt

Avrasya Ambalaj Fuarı, bu yıl 21. kez kapılarını açtı. 25 Ekim 2015 tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuara, 100'den fazla ülkeden 1000'in üzerinde firma ve 55 binin üzerinde ziyaretçinin katılımı bekleniyor. Orta Doğu, Kuzey Afrika, Sahra Altı, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya ve Kafkasya'dan 6 bin nitelikli ziyaretçi ve 800 nitelikli üst düzey alıcı, İstanbul'daki fuarda ziyaretçilerle buluşuyor.

Avrasya Ambalaj 2015 Fuarının açılış töreninin haberine ve farjklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

21. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı yaşamdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünlerine, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 42 ülkeden 1.300 katılımcısı, 93 ülkeden 50.000'den fazla ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olarak değerlenndirilmektedir.

21. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı hakında ayrıntılı blgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

TÜYAP tarafından Beylikdüzü Fuar Merkezinde düzenlenen Avrasya Ambalaj 2015  Fuarı'nın facebook sayfasının linkini tıklayarak, katılımcı firmaların ambalaj makinelerinin fotoğraflarına ulaşmak mümkündür.