alt

Kosova'dan 1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ  (sağdan 2.) 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinin ardından İstanbul'a giderek,  yakınları ve arkadaşları ile görüştü.

10 Kasım 2015 Salı  akşamı  Haliç'i yükseklerden gören Pierre Loti tepesinde arkadaşları ile İstanbul'un gece mazzarasını izleyen 1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ, bir haftadan uzun  kaldığı İstanbul'da başta Eyüp Sultan olmak üzere, sevdiği yerleri yeniden görmekten  memnun oldu.  

TOBB tarafından Haziran 2005'de Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ADNAN MUHAMETİ araba muayene istasyonu işletmektedir. Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleri yapmaktadır. 

alt

4. TKG programına Kosova'nın Prizren  şehrinden katılan ve heyet başkanlığı görevini üslenen ŞARIK CİBO (sağ başta) Ekim ayının   son günlerinde eşi ile birlikte akrabalarını ziyaret etmek için Bursa'ya gittiğinde  teleferikle Uludağa'da çıktı.

4. TKG programı katılımcısı ŞARIK CİBO'nun  Türkiye ziyareti zlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ŞARIK CİBO, halen Prizren Esnaf Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

ŞARIK CİBO, iş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar işleri de yapmaktadır.  Aytrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutlukta lü iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin  Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.  

alt

Azerbaycan'dan 5. TKG Üyesi SAMİR HAYDAROV  9-10 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul'u ziyaret ederek, İstanbul'da yaşayan arkadaşları ile buluştu, ale üyeleri için alış veriş yaptı ve iş yaptığı firmaların yetkililerinden piyasa koşulları hakında bilgi aldı. 

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'ın Gence şehrinden katılan SAMİR HAYDAROV metalurji sanayinde üretim yapan şirket sahibidir. Özellikle  yüksek binalarda gerekli  metal malzeme üretimi ve montajı  ile ilgilenmektedir. Azerbaycan İşveren  Konfederasyonu üyesi ve Gence Şubesi Başkanıdır. 

alt

Sırbistan Sancak'tan 10. TKG üyesi  FARUL SEULJEVİÇ (sol başta)  23-24 Ekim 2015 tarihlerinde, Konya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Konya Selçuk Üniversitesi mezunu Balkan ülkelerinden gelen eski öğrenciler  için düzenlenen  "Konya Dostları" programına katıldı. 

TOBB tarafından 20 Mayıs- 05 Haziran 2010 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan'ın  Sancak bölgesiden katılan FARUK SULJEVİC  ısıtma- soğutma, havalandırma ve mekanik tesisat proje ve taahhüt işleri yapan şirket sahibidir ve Novi Pazar Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

Almanya'dan 10. TKG üyesi SALİH KARATEPE  (solda) İzmit yöresinde geçen yoğun tmpolu çalışma döneminin ardından Mısır'daki  yeni projeye başlamadan önce  22 Ekim Perşembe günü gerçekleşitirdiği İzmir seyahatinde dinlenme olanağını değerlendirdi. 

alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  SALİH KARATEPE (önde, ortada) Türkiye'de kurduğu şirketin teknik kadrosu ile Türkiye, Kafkaslar ve Ortadoğu'daki  büyük fabrikalara makine  ve ekipman kurulum ve bakımı konularında  teknik destek hizmetleri vermektedir. Mısır'da yeni bir projeye başlayan arkadaşımız kutluyor, başarılar diliyoruz. 

10. TKG programı katılımcısı SALİH KARATEPE'nin kurmuş olduğu teknik destek şirketi hakkında TKG web sayfamızda yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Afganistan'dan 16. TKG üyesi SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF  (solda) yakınlarını ziyaret etmek ve iş görüşmeleri yapmak üzere 22 Ekim 2015 tarihinde İstanbul'daydı.  

25 Ekim 2015 Pazar günü İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu Standında oynanan Galatasaray  Fenerbahçe maçını tribünlerden  izleyen arkadaşımıza ilgisi nedeniyle teşekkür ederiz.

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Afganistan'dan katılan  SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF  bina, okul, hastane vb inşaat yapan, uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren, makine halısı ve profil PVC ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir. 

alt

16. TKG üyesi SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF (soldan 3.) Eylül ayının ilk haftasında arkadaşları ile İstanbul'da buluştu ve Karaköy'dekiGalata Köprüsünde neşeli anlar paylaştı.

HANİF İBADİ'nin İstanbul ziyaretlerine ait farklı  fooğraflar için arkadaşımızın facebook  sayfasınını linkini tıklamak yeterli olacaktır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen  16. TKG programına  Makedonya'dan katılan  EROL MAHMUD Avrasya Ambalaj 2015 Fuarı nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada, şehrin tarihi ve turistik bölgelerini de gezdi.

Atataürk havalimanı yakınlarındaki Holiday Inn Otelde konaklayan 16. TKG üyesi EROL MAHMUD,  İstanbul'u yakından görmek için tekne turu yaptı, Taksim, Beyoğlu, Galata Kulesi bölgesini gezdi ve Mall Of İstanbul'da alışveriş yaptı.  Türk mutfağı lezzetleri için Aksaray yakınlarındaki Akdeniz Hatay Sofrası'nı tercih etti. 

25 Ekim 2015 Pazar  günü  karayolu ile Çanakkale Güzelyalı'ya  giden 16. TKG üyesi EROL MAHMUD, Makedonya'nın Manastır- Bitola şehrinde yaşamaktadır ve gıda sektöründe faaliyet gösteren, içecerk üreten firmada yönetici oalark çalışmakta ve danışmanlık yapmaktadır.  

alt

17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ  (sağdan 2.)  akraba düğününe katılmak üzere 31 Ekim-1 Kasım 2015  tarihlerinde İstanbul'da bulunduğu sırada kuzenleri ile birlikte, Dolmabahçe, Ortaköy,  Florya gibi popüler  bölgeleri de ziyaret etmiş Akvaryum'da  neşeli anlar paylaşmıştır.

TANER DEMİRCİ'nin  İstanbul tatiline ait farklı foroğralara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

TOBB tarafından düznelenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan TANER DEMİRCİ   Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde onbir yıldır  yerel uzman olarak görev yapmaktadır.  

alt

KKTC'den 18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER (önde) eşi ile birlikte hafta sonunu geçirmek üzere 23 Ekim 2015 Cuma günü erken saatlerde İstanbul'a ulaştı.

İstanbul'da aile üyeleri ve yakınları ile Taksim, İstiklal Caddesi (Beyoğlu) bölgelerini ziyaret eden, AVM'eri gezen GİZEM ÇELİKER  piayasa araştırması yaparken eğlenmeyi de ihmal etmedi. Yoğun pazar araştırması ziyaretlerinde molaları Beyoğlu'nun ünlü Çiçek Pasajı ve Nevizade Sokağı'nda değerlendiren  18. TKG grubu üyesi arkadaşımıza  "gene bekleriz" diyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, ve İstanbul illerinde 18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER,  konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

Gizem ÇELİKER'in İstanbul izlenimlerine ait farklı fotoğrafalara arkadaşımzın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Prizren'den  katılan  NADİR SHANTİRİ (sağda) 23 Ekim Cuma günü  İstabul'da ticaret yaptığı firmaları ziyaret etti ve aile üyeleri ile birlikte alışveriş rmrkezlerini  gezdi.   

18. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan NADİR SHANTİRİ, gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.

18. TKG üyesi NADİR SHANTİRİ'nin İstanbul izlenimlerine ait arklı fotoğraflar için arkadaşımzın facebook sayfasının linkinin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA  (solda)  Ekim ayının ilk günlerinde aile üyeleri  ile birlikte Bursa'yı ziyaret ettiğinde teleferikle Uludağa'da çıktı.

TOBB tarafından düzenlenen  18. TKG programına Batı Trakya'da katılan GÜNER MUSTAFA'nın Türkiye ziyareti  izlenimlerine ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.