alt

5. TKG programına Afganistan temsilcisi olarak katılan  ZARİF REHMETOĞLU (sağ başta)   21-22 Ekim 2015  tarihlerinde   İstanbul'da düzenlenen "1. Afgan Türk İş Adamları İkili Görüşmeleri ve Konferansı"na katıldı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK),  Afganistan Ticaret ve Sanayi Odası (ACCI) ve Afganistan İşadamları Birliği işbirliğinde 1. Afgan - Türk İş Forumu'nun düzenlenmesine 5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU'nın üyesi olduğu Ekonomi Kulübü'de destek verdi. 

 Afganistan'dan gelen resmi yetkililer ve işadamları heyetinin katılımıyla düzenlenen söz konusu Forum kapsamında ikili iş görüşmeleri de  yapılmıştır.

alt

Afgan - Türk iş Adamları İkili Görüşmeleri ve Konferansı,  Afganistan Ticaret Bakanı, Kabil Uluslararası Ticaret Odası Başkanı,  Bakan Yardımcıları, Ekonomi Kulübü Temsilcisi, DEİK temsilcileri ve Afgan-Türk Konseyi Başkanı ve çok sayıda Afganistanlı ve Türk iş adamlarını katılımıyla verimli ve başarılı gerçti.

İstanbul'da Bahçelievler semtinde bulunan Gorrion Hotel'de 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen 1. Afgan Türkiye İş Forumu duruyusuna bu klinkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan  katılan  ZARİF RAHMETOĞLU (soldan 3.),  inşaat sektöründe faaliyet gösteren  HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Konya Selçuk Üniversitesi mezunudur.

Afgan Türk 1. İş Adamları İkili Görüşmeleri ve Konferansı'na ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfaının ziyaret edilmesi gerekmektedir.

5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU, ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır. Hastane inşaatı ve donanımı konusunda da başarı projelere imza atmıştır. Afgan Yatırım Destekleme Kurumu Üyesidir. 

Aydın Afgan Derneği'nin kurucusu ve yöneticilerinden olan ZARİF RAHMETOĞLU, 5. TKG programında sonra Ankara'da şirket kurmuş, konut ve ofis binaları satın alarak önemli yatırımlar yapmıştır. Afganistan'daki işlerinin bir bölmünü de Ankara'dan sevk ve idare etmektedir.