alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlğı görevini üstlenen Azerbaycan temsilcisi Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  (sağda) T.C. Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İBRAHİM ŞENEL (solda)  ile görüşerek Bakü Ticaret Müşavirliği'nin faaliyetleri hakkında bilgi sundu.  

10-15 Ekim 2015 tarihleri arasında Ankara'da bulunduğu sırda Ekonomi Bakanı ile de görüşen 6. TKG prgramı heyet başkanı Dr.  ELSHEN EBULHESENLİ  Azerbaycan'ın  başkenti Bakü'de T.C. Büyükelçilği'ne bağlı olanTicaret Müşavirliğinde başarıyla görev yapmaktadır.

Türkoloji alanında doktora sahibi olan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ Ticaret Müşavirliğinde çalıştığı uzun yıllar boyunca  Türkiye'den Azerbaycan'a ticaret ve yatırım amaçlı olarak giden girişimcilere yol göstermekte ve yardımcı olmaktadır. 

alt

Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  (sağda) Ankara'da  bulunduğu sırada, Ekonomi Bakanlığındaki  görevinden  emekliye ayrılan Bakü eski Ticaret Başmüşaviri GAZİ BİLGİN'i evinde  ziaret ederek, doğum gününü kutladı.

T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri olarak görev yaparken 30 Ağustos 2015 arhinde  geçirdiği  ameliyat sonrasında vefat eden  rahmetli CENGİZ TÜRKAY için düzenlenen  40. gün mevlüdüne Bakü Büyükelçiliği adına görevli olarak katılan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ ,Ankara'da bulunduğu sırada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni de ziyaret etmiştir.