alt

9. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ASTRİT KURTİ  (solda)  4-8 Mart 2015 tarihleri arasında Almanya'nın başkentiBerlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarında stant açarak, ziyaretçileri  tatil yapmaları için Arnavutluk'a davet etti.

Messe Berlin Kongre Merkezinde açılan uluslararası tatil fuarını ziyaret eden konuklar erken rezervasyon fırsatlarından yararlandılar. 

Dünyanın en büyük turizm fuar ve borsası ITB Berlin 49. kez düzenlenmektedir.

4-8 Mart 2015 tarihleri arasında açık kalan ITB Berlin fuar ve borsasına bu yıl rekor sayıda katılım gerçekleşmiştir. 186 ülkeden 10 bin 96 katılımcının yer aldığı ITB Berlin toplam 26 salonda düzenlenmiştir.  Fuarla ilgili ayrıntılı bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

ITB Berlin’in bu yılki partner ülkesi ise Moğolistan olarak belirlenmiştir. 

Fuardan bir gün önce 3 Mart 2015 Salı günü düzenlenen basın toplantısı ile fuar ve seyahat endüstrisindeki genel durum hakkında bilgiler verilirken aynı günün akşamında ise düzenlenen açılış töreni ile fuar resmen açıldı. Açılış töreninin  konuk konuşmacıları ise Federal Almanya Ekonomi Bakanı Sigmar Gabriel ile Moğolistan Başbakanı Tsakhia Elbegdorj oldu.
 
ITB Berlin fuarı hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

ITB Berlin Turizm Fuarı hakkındaki tanıtım videosunu izlemek için  bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'tan  katılan ASTRİT KURTİ  turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibi ve üst düzey yönetcisidir. Ayrıca Harmonia Hotels Group'un üst düzey yöneticisidir.  Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.