9. TKG programına Irak Kerkük'ten katılan KHALİD MAYAS (sağda) ile  Kırgızistan'a giderken İstanbul'da kısa süreli  mola anında buluştuk.

9. TKG üyesi KHALİD MAYAS (solda) Kerkük'ten bir grup girişimci ve eğitimci  tarafından düzenlenen bir haftalık Kırgızistan çalışma  ziyaretine katılmak üzere 15 Mart 2015 Pazar günü İstanbul'a geldi.

Kırgızistan'a ziyaretine katılacak heyet üyeleri  ile İstanbul'da buluşan KHALİD MAYAS, Kırgızistan'daki TKG üyeleri ile tanışmak ve görüşmek isteğini belirterek  gerekli  bağlantının kurulmasını rica etmiştir.

9. TKG üyesi  KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS (sağda) müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.