alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti  temsilcisi   olarak katılan  Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  TAMAZ SHAVADZE (ön sırada, ortada) Batum Invest 2015 toplantısına katılan girişimcilere  Acara'daki yatırm ortamı hakkında bilgi vererek,  yatırımcıya sağlanan  avantajları anlattı. 

İstanbul Ticaret Odası ile Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen İstanbul - Batum İş Forumu 16 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Ticaret Odası'nın mecis salonunda  düzenlenmiştir.

Forumun amacı Acara bölgesinin yatırım potansiyellerini Türk iş adamlarına tanıtmak, Gürcü ve Türk iş adamlarının birbirleri ile tanışmalarını sağlayarak yeni yatırım projelerini gerçekleştirmek olarak belirlenmiştir. Forumda turizm, enerji, imalat, tarım ve lojistik sektörleri masaya yatırılaerak, söz konusu sektörlerdeki yatırırm ve işbiriği imkanları tartışılmıştır.

alt

Acara Özerk Cumhuriyeti Acara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen  İnvest in Batumi 2015 etkinliğinin ev ahibi  6. TKG üyesi  TAMAZ SHAVADZE   İstanbul iş dünyasını yatırım yapmaları için Batum''a davet etti.

"‘‘Invest in Batumi 2015'' adlı uluslararası yatırım forumunda katılımcılara  "Acara Bölgesi- Harika Bir Yatırım Hedefi'  ile,  "'Acara Turizm Potansiyeli" adlı iki sunum yapılmıştır.

İstanbul Batum İş Forumu hakkında ayrıntılı bilgilere  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Global Ekonomi internet sitesinde yayınlanan  İstanbul Batum İş Forumu'na ilişkin ayrıntılı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Batum Yatırım Forumu nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada tarihi Sultanahmet Meydanı'nı ziyaret eden 6. TKG programı katılımcısı ve Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZ SHAVADZE'ye Acara ile Türkiye arasındaki  ekonomik ilişkilerin gelişmesi için yaptığı  katkılara teşekkür ederiz.