11.TKG üyesi MARLEN URZBAKHTİN'in sahibi olduğu  Atlantis şirketi 7. BRIC Zirvesi kapsamında verilen tercüme hizmetleri nedeniyle  Ufa Belediye Başkanlığı tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Rusya Federasyonu'nun ev sahipliğinde 8-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında Başkurdistan'ın başkenti Ufa'da  Brezilya, Çin Halk Cumhuriyeti, Hindistan, Rusya Federasyonu ve Güney Afrika  devlet başkanları veya cumhurbaşlanlaraının katılımıyla  gerçekleşen 7. BRICS Zirvesinde dağıtılan dökümanların tercüme işi 11. TKG üyesi MARLEN URAZBAKHTİN'in sahibi olduğu Atlantis şirketi tarafından yapılmıştır.

7. BRICS Summit (7. BRICS Zirvesi)  hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya Federsyonu'na bağlı   Başkortostan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'da'dan katılan MARLEN URAZBAKHTİN  Hukuk danışmalığı resmi tercümanlık faaliyetleri gösteren Atlantis şirketinin sahibidir. Ayrıca doğrudan yabancı sermaye yatırım projelerinde görev üstlenmektedir.  Association of Business Corporation (ABC) üyesidir. Üniversite öğrenimini Ankarada Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Başkurdistan temsilcisi olarak katılan değerli arkadaşımız MARLEN URAZBAKHTİN'i  başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyoruz.

11. TKG üyesi  MARLEN URAZBAKHTİN, 18-19 Kasım 2014 tarihlerinde Ufa şehrinde "Total Business Mastery" (Girişimcinin Başarı Sırları) konulu 2 günlük workshop'ın düzenlenmesi içim katıda bulunmuş ve sahibi olduğu ATLANTİS şirketi aracılığıyla konferansın tercümanlık hizmetlerini üstlenmişti. TKG  web sayfamızda yayınlanan Konferans haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.