alt

TOB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY (masada, sağda)  8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen  Kent Expo Fuarına kataılarak, çevre teknolojisi konusunda çalışan firma yetkiileri ile görüştü.

 17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY  bir süre önce KKTC Bayındırlık  Çevre ve Kültür Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanmıştı. TKG web sayfamızda yayınlanan atama haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Yeni görevi endneiyle çevre konularındaki çalışmalara öncelik veren MUSLU AKGÜNEY  7-8 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirdiği Türkiye ziyareti sırasında İstanbul ve İzmir'de çevre konularaında teknoloji ve hzimet üreten firmalarla görüşerek bilgi aldı. 

ZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kent Expo - Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı şehircilik teknolojileri sektöründeki yenilikler, son uygulamalar ve beklentilere en uygun çözümleri çatısı altında buluşturmaktadır.

Kent Expo, yerel yönetimlerin gereksinim duydukları en yeni teknolojilere ulaşmalarını sağlamakta ve katılımcı firmalara kendilerini başta belediyeler olmak üzere tüm ilgililere tanıtma olanağını sunmaktadır.

Kent Expo fuarında Belediye Araçları, Kent Mobilyaları, Park, Bahçe Düzenleme Ekipmanları, Arıtma Ekipmanları ve Malzemeleri, Taşıma Sistemleri, Spor Tesisi Ekipman ve Donanımları üretcilerine en son teknolojiye göre üretilmiş  yeni ürünlerini  alıcılara sunma fırsatı sağladı.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen KentExpo - 3'üncü Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı ile İZSU Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi'nin gala kokteyli, Fuar İzmir'de gerçekleştirildi. Fuar İzmir'in B holü fuayesinde yapılan gala kokteyli, Partner ülke Macaristan'ın yanı sıra Avusturya, KKTC, İran, İsrail, Japonya, Suudi Arabistan ve Polonya'dan gelen ziyaretçiler de katıldı.

İzmir'in Gaziemir bölgesidneki yeni fuar alanında açılan  3. Kent Expo Şehircrilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere  Kent Yaşam internet  sitesinin  bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

alt

17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY (sağda) İzmir'de bulunduğu 8 Ekim 2015 Peşembe günü KKTC izmir Temsilciliğinde görev yapan Muavin Konsolso GÜLŞA ÖNERİ BAYAR'ı (solda) ziyaret ederek, Kent Expo Fuar ziyareti hakkında bilgi sundu.

alt

17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY (sağda) 7Ekim 2015 Çarşamba günü İstanbul'da bulunduğu sırada KKTC Başkonsolsou FAHRİ YÖNLÜER'i (solda) makamında ziyaret ederek, TESCO ve ENOTEK firmaları ile KKTC Bayındırlık, Çevre ve Kültür Bakanlığı tarafından ihtiyaç duyulan çevre analiz ekipmanları konusunda yapmış olduğu ön görüşmeler hakkında bilgi sundu.