alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSUR RAHİMOV  Türkiye ile ticari ve ekonomik işbirliğine eğitim ve bilgi paylaşımını ekleyen projeler geliştirmektedir. 

14 Ekim 2015'te  Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen   "Fidancılık, Meyve Bahçeleri ve Serada Meyvecilik" seminerinde ev sahipliğini üstlenen 18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV'a özbekisa ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesine yaptığı katkılar nedeniyle  teşekkrü ederiz.

18.  TKG üyesi MANSOOR (MANSUR) RAHİMOV, modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

alt

18. TKG üyesi MANSUR  RAHİMOV'un yönetiminde görev üstlendiği  Uluslararasi Is ve Teknoloji Dernegi,  "Fidancılık, Meyve Bahçeleri ve Serada Meyvecilik" konularında meye tarımı ile ilgilenen sektör temsilcilerine eğiitm vermek üzere bir seminer düzenledi.

Türkiye'nin  İzmir şehrinde bulunan Efes Tarım şirketinin umanlarından  ziraat mühendisi MUZAFFER AY seminerde sunum yapmakm üzere taşkent2e davet edildi.

alt

17. TKG programına Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (ortada) Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD) Başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

T.C. Taşkent Büyükelçisi NAMIK GÜLER'in, Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği tarafından hizmete sunulan  Techno Plaza Endüstriyel İş Merkezini ziyaret etmesi TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştı. UİTD'nin faaliyetleri ve Tekno Plaza  hakkında ayrıntılı bilgilere yer veren haberimize ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.