alt

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ  (solda), 6-7 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara'da  düzenlenen  "5. Uluslararası Verimlilik Kongresi"ne katldı.


Biim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından Bilkent Otel'de düzenlenen 5. Uluslararası Verimlilik Kongresi ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır. 

Verimlilik Kongresinde sunulan bildirilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Verimlilik alanındaki bilimsel kapasitenin güçlendirilmesini, verimlilik artırma teknikleri ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılmasını ve verimliliği etkileyen politika ve stratejilerin tartışılarak öneriler geliştirilmesi amacıyla düzenlenen  5. Ulusal Verimlilik Kongresine katılan 13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ (solda) kongrede çok sayıda uzman, akademisyen ve bürokratla  tanışmak ve görüşlerini paylaşma ortamını değerlendirdi. 

Bugün Gazetesinde yayınlanan kongre haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

5. Uluslararası  Verimlilik Kongresine ait farkı fotoğraflara ulaşmak için 13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ'nin facebook sayfasınınziyaret edilmesi önerilmektedir.   

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (solda) programdan kısa bir süre sonra Türkiye'deki vakıf üniversitelerinde görev alarak, özel sektörde edindiği deneyimleri üniversitelerin uygulama programlarına yansıtma misyonunu üstlenmiştir. Bu çalışmalar hakkında TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan  habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

13. TKG üyesi  OSMAN SİRKECİ  halen Giresun Üniversitesi'nde  AR-GE Koordinatörü  olarak görev yapmaktadır.